• Početna>
  • Vesti>

Rakić: Bliže se lokalni izbori, na listama sposobni i kredibilni ljudi

Predsednik Srpske liste Goran Rakić pozvao je sve građane na jedinstvo i zajedničku borbu.

“Srpska lista nije obična politička partija, već institucija koja okuplja sve Srbe kojima je Srbija u srcu, a bolji život Srba na Kosovu i Metohiji na prvom mestu” navodi Rakić i u svom obraćanju kaže :

“Dragi moji Srbi i Srpkinje, bliže nam se novi lokalni izbori na kojima Srpska lista izlazi kao jedini zaštitnik interesa Srba i Srbije na Kosovu i Metohiji, uz snažnu podršku i puno poverenje Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića.
Pozivam sve koji žele da daju svoj doprinos, da i na predstojećim lokalnim izborima stanu pod zajednički barjak, jer je to najbolji način da odbranimo svoje nacionalne i državne interese.
Srbi nemaju luksuz da se dele i razdvajaju, jer to može samo oslabiti naše pozicije, zato vam obećavam da ćemo na listi kandidata za gradonačelnike i odbornike imati sposobne, kredibilne, kvalitetne i odgovorne ljude kojima je nacionalni interes imperativ, ali isto tako, želim da znate da nikada nećemo sarađivati sa onima kojima je lični interes ispred nacionalnog. Takvi su deo političke prošlosti i tamo treba da ostanu” naveo je predsednik Srpske i aktuelni gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić.

Comments

Pročitaj još