Uhapšena grupa Srba i Rusa kod Podujeva

Kosovska policija uhapsila je grupu od 11 osoba srpske i ruske nacionalnosti kod Podujeva, tvrdeći da su na nedozvoljenom mestu prešli administrativnu liniju.
Akcija hapšenja dogodila se juče oko 13 časova, saopšteno je iz kosovske policije. Dodaje se da je grupa ljudi uhapšena u selima Sekirača i Medregovac, na samoj administrativnoj liniji sa kosovske strane.

Kosovska policija je u dva automobila sa srpskim tablicama zatekla 11 osoba. Među njima je petoro Srba i šestoro Rusa, starosti između 15 i 48 godina.

Osumnjičeni su vozilima poslati u policijsku stanicu radi ispitivanja. O slučaja su obavešteni tužilac, Advokatska komora Kosova i Kancelarije za vezu Rusije u Prištini.

Izvor: RTS

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."