Glamping stiže na Heineken Lovefest, Noizz kamp menja lokaciju i dobija luksuzne šatore

Prodajno mesto VIP šatora u Mitrovici, agencija Holiday

Glamping, koncept koji je u svetu popularan poslednjih godina ovog leta stiže i na Heineken Lovefest. Kamperi će od danas moći da rezervišu svoj VIP šator i to na novoj lokaciji, jer je zbog rekordnog interesovanja mesto kampa promenjeno.

Noizz VIP kamp moćiće da se rezerviše za dve, tri ili četiri osobe, a u luksuznom šatoru smešteni su kreveti, podloške, posteljina, vreća, jastuk, stolica i priključak za struju.
Glamping na festivalu posetiocima pruža sve prednosti kampovanja u prirodi uz veću udobnost u kampu. Ljubitelji boravka u prirodi ne treba da propuste ležeran kamperski život u kombinaciji sa noćnim provodom.
Jedinstveni spoj glamura i kampovanja namenjen je onima koji posle nezaboravne festivalske noći žele da se na pravi način odmore u zelenilu vrnjačkog parka. U sklopuglampingana Heineken Lovefestupostojimogućnostiznajmljivanjalokerazačuvanjestvarikojisudostupni 24 časadnevno.
Svim posetiocima na raspolaganju je veoma ograničena količina VIP šatora, a više informacija mogu se naći na vašim prodajnim mestima na Kosovu, u agenciji Holiday u Mitrovici i TMM records u Prištini.

 

Kamp se seli na veću lokaciju zbog rekordnog interesovanja

Do jedanaestog izdanja festivala ljubavi ostalo je manje od deset dana, a rekordno interesovanje dovelo je do promene lokacije kako bi svi kamperi imali dovoljan komfor i uživali od 2. do 6. avgusta. Organizatori su obezbedili 200 dodantih kamp mesta, a ukoliko želite da saznate više o novoj lokaciji pratite nas narednih dana na društvenim mrežama. Kamp možete rezervisati na vašim prodajnim mestima na Kosovu u Mitrovici, agencija Holiday i TMM records u Prištini, ili pratite stranicu na fejsbuku Kosovo to Lovefest.

Comments