Spirić:Glas mladih za srpsku listu

Kancelarija za mlade Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica održala je sastanak sa predsednikom Aleksandrom Spirićem pružajući podršku Srpskoj listi na predstojećim prevremenim izborima. Zajednički dogovor današnjeg sastanka jeste zaštita srpskih interesa na Kosovu i Metohiji, misleći, pre svega, na mlade koji su stub ovog društva i koji treba da ostanu na ovim prostorima. Predsednik Privremenog organa  opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić se zahvalio Kancelariji za mlade za razumevanje i odlučnost koju poseduju.

„Srpska lista je jedina lista koja na ovim izborima ima podršku Vlade Srbije i predsednika Vučića, i oni jedini garantuju da će nas beskompromisno štititi interese srpskog naroda i države Srbije na ovim prostorima. Veliki broj mladih je upošljeno u institucijama Republike Srbije u Pokrajini, kao i desetine hiljada srpskih porodica opstaju isključivo zahvaljujući ovoj činjenici. Mi smo deo šireg nacionalnog pokreta i naša snaga je u kolektivu. Oni koji žele da nas oslabe i ugroze nastupaju kao kolektiv i jedini način da se odrbanimo jeste da imamo jedinstvenu srpsku politiku, jer ono što branimo ne pripada  samo nama, već čitavom srpskom narodu“.

Na sastanku je takođe bilo reči o raznim stranim uticajima koji u poslednje vreme pišu protiv srpskih interesa, a u korist albanskih partija.

„Mnogi žele da vas ubede da Beograd nije potreban srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i da će nas bolje štititi Albanci i sponzori njihovog državotvornog projekta, ali svako ko se seća zločina počinjenih nad našim narodom zna da  jedina pomoć, podrška i zašitita na koju možemo u svakom trenutku da računamo dolazi iz Beograda, od Vlade Srbije i predsednika Republike“.
Podsetimo se da je prošle nedelje održan sastanak direktora svih javnih ustanova i obrazovnih institucija  u Opštini Kosovska Mitrovica gde je, takođe, podržana Srpska lista.

Comments

Pročitaj još