Crveno-beli oduševili navijače u Gračanici

Navijači crveno-bele čete okupili su se da u Gračanici, po treći put pozdrave svoje idole i ljubimce.Pogačom i solju dočekani su i po tradiciji obišli su manastir Gračanicu. Napravili su i nekoliko fotografija a dolazak na Lazrevu zemlju, kažu budi emocije.

Svetozar Mijailovic predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda kaže da dolazak ispred svetinje kao što je manastir Gračanica budi emocije. Obećao je da će uzvratiti gostoprimstvo i srdačan doček na koji su oni danas naišli.

Fudbaler Dejan Joveljić,kaže da je i prošle godine bio ovde i obećao da će dolaziti i narednih godina.
Andrija Lukovic i Jovan Vićić istakli su da su oduševljeni prijemom , znaju kažu koliko ljudi sa ovih prostora vole Srbiju i to će im biti motiv više da se ponovo vrate na KiM.

Sav prihod sa utakmice namenjen je Pedijatrijskom odeljenju Bolnice u Lapljem Selu.

Miroslav Ilic navijač crveno-belih ističe da je Zvezda uvek tu da pomogne i da i pored poteškoća koje su fudbaleri danas imali na prelazu Merdare , kada su čekali sat ipo vremena, nisu odustali već su odigrali humanitarnu utakmicu.

Došli su u drugom sastavu jer ih ovog vikenda očekuje utakmica sa večitim rivalom ali to nije zasmetalo vernim navijačima da dođu u velikom broju i bodre svoje ljubimce.

Susret na stadionu Dragan Džajić završen je a kako su akteri rekli rezultat je u drugom planu. Pobednici su crveno-beli iz Beograda .

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još