Vučić sa predstavnicima Srpske liste

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa kandididatima Srpske liste za poslanike u skupšštini privremenih institucija samouprave u Prištini.

Kako je ranije najavljeno, teme sastanka su vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji, koji se održavaju 11. juna, i ukupnoj politička i bezbednosna situaciji u pokrajini, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.
Sastanku sa premijerom prisustvuju direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, ministar za rad Aleksandar Vulin, ministar rudarstva Aleksandar Antić, predsednik Srpske liste Slavko Simić, Branimir Stojanović i drugi kandidati sa liste.

Po završetku sastanka, Đurić i kandidati Srpske liste za poslanike obratiće se medijima.

Za nekoliko dana u južnoj srpskoj pokrajini zvanično će početi izborna kampanja. Pred biračima je 26 stranaka, koalicija i grupa građana. Srpskim biračima obraćaju se kandidati sa šest lista.

Izvor: Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."