Odigrana predstava “Dr. Feler”

“Jako mi je drago što sam ponovo u Kosovskoj Mitrovici. Izrazio bih zahvalnost što sam pozvan, i što sam mogao da nastupam za studente“ rekao je glumac Dragan Boža Marjanović nakon odigrane predstave „Dr. Feler“ održane u Studentskom klubu u domu broj 6.
Marjanović ističe da mu je drago što je mitrovačka publika pokazala veliko interesovanje za predstavu.
„Bila je fantastična atmosfera. Ovakva predstava ne može da bude ovakva ukoliko nemate interakcije sa publikom, jer su tako pravljene predstave. Ja rušim taj četvrti zid koji je poznat u pozorištu i publika se oseća kao deo predstave. Ja uživam u toj interakciji i publika to prepoznaje. Mislim da nam je komedija u ovim vremenima potrebnija nego ikad. Dosta nam je drame u svakodnevnim životima. Ja čak i u predstavi kao Dr Feler i kažem da kad upalite TV čujete svašta negativnog. Narodu je potrebna neka vrsta ventila a smeh je najbolji lek“ kazao je Marjanović.
Sutra, na istom mestu od 19 časova Boža Marjanović će odigrati komad „Zakasotina“.
„Ljudi mogu da očekuju smeh do suza.Po temi, ta predstava je studentima još bliskija jer se radi o prvoj bračnoj noći Mileta Sultana. Možete predpostaviti šta se sve može dogoditi prve bračne noći, tako da možemo očekivati puno smeha i užitka“ rekao je Marjanović.

Comments

Pročitaj još