Vučić tokom kampanje na Kosovu i Metohiji

Premijer Srbije Aleksandar Vučić  najavio je danas da će tokom predsedničke kampanje boraviti na Kosovu i Metohiji.

„Naravno da ću otići na Kosovo i Metohiju. Kakva bi to kampanja bila da tamo ne odem, gde se nadam podršci od najmanje 70 odsto“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara u Vranju.

On je istakao da ga zanima  podrška naroda, da ga interesuje šta misle građani, a ne neki foteljaši, koji se bore da nekome skinu glavu, kako bi oni bili bogati i vozili se avionom.

“Jedan je 12 godina bio na vlasti, a drugog podržava stranka koja je 12 godina vladala Srbijom, rekao je Vučić ne precizirajući na koga misli, ali je istakao da nije fasciniran njihovom vikom, niti uplašen njihovom hrabrošću.

Vučić je istakao da je Srbija uspevala i uspeće i u budućnosti da sačuva stabilnost za razliku od zemalja oko nje.

On je, posle otvaranja rekonstruisane pruge Vranjska Banja-Ristovac na železničkom Koridoru 10, rekao da je zančajno da sačuvamo stabilnost u zemlji kako bi ostvarili brojne projekte, poput ovog.

Izvor : Tanjug

Foto: Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."