Uručene nagrade za najbolju ljubavnu pesmu

Pobednicima konkursa za najlepšu ljubavnu pesmu „Jedino se to zove ljubav“ danas su uručene nagrade.

Direktor „Ustanove za sport, omladinu i specijalizovane usluge“, koja je organizator ovog konkursa, Petar Trajković čestitao je nagrađenima

„Lično bih hteo da se zahvalim pre svega vašim profesorima koji su dali veliki doprinos u vašem literarnom razvoju. Nastavićemo da održavamo ovakve i slične manfestacije kojima ćemo vas podspešivati da nastavite da radite. Nastavićemo to da radimo i kada porastete, kada postanete akademski građani . podržavaćemo vas da predstavite vas, vašu školu i vaš grad“ rekao je Trajković.

Prva mesta su osvojili Nemanja Drobac u najmljađoj kategoriji, Mihajlo Aksentijević u srednjoj a u starijiem uzrastu nagradu je dobila Ana Kostić.

Najmlađi pobednik Nemanja Drobac otkrio je odakle mu inspiracija.

„Ljubav je sve što treba čoveku i to me je inspirisalo jer ljubav je najlepša“ kazao je Nemanja

Na koknurs se prijavilo oko 150 učenika a tročlani žiri u sastavu Snežana Vukašinović, Andrijana Vukadinović i Dejan Petković je odabrao pobednike.

Dodeljene su novčane nagrade u iznosu od 1000, 700 i 500 dinara za prva tri mesta u svakoj kategoriji koje je obezbedio privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica, a Gradska biblioteka „Vuk Karadžić“ im je poklonila knjige.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."