Nadležni da obaveste javnost o bombi u Orahovcu

Ministarstvo za zajednice i povratak pozvalo je nadležne organe da obaveste javnost o bilo kakvim saznanjima u vezi sa ručnom bombom koja je pronađena jutros u gornjem, srpskom delu Orahovca, na Kosovu i Metohiji.

Ministarstvo je osudilo ovakav vid zastrašivanja građana.

Eskplozivnu napravu su pored igrališta primetila deca koja su se tu igrala, rečeno je Tanjugu u kosovskom Ministarstvu za povratak i zajednice.

“Ovo je još jedan slučaj zastrašivanja srpkog naroda u Orahovcu i samo je pukom srećom i prisebnošću dece koja su se tu igrala i prva primetila bombu izbegnuta veća tragedija,” ocenili su u Ministarstvu za povratak i zajednice.

Dok je policija vršila uviđaj, put je u ovom delu Orahovca bio u blokadi.

Izvor: Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."