Đurić sutra sa ambasadorom Kraljevine Španije

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se sutra, 7. februara u 11 sati u Palati „Srbija“ sa ambasadorom Kraljevine Španije u Beogradu, Nj.E. Migelom Fuertesom Suarezom.

Nakon bilateralnog susreta, direktor Đurić i ambasador Suarez će razgovarati sa Oliverom Šćepanović, studentkinjom treće godine istorije umetnosti na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

U skladu sa potpisanim Erasmus interinstitucionalnim ugovorom za razmenu studenata, Olivera Šćepanović je na konkursu izabrana za petomesečno edukativno usavršavanje na Univerzitetu San Pablo u Madridu. Deo sredstava za Oliverin boravak u Madridu obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju u saradnji sa Opštinom Kosovska Mitrovica.

Pored Olivere Šćepanović, sastanku sa direktorom Đurićem i ambasadorom Suarezom prisustvovaće i dekanka Filozofskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici prof. dr Mirjana Lončar Vujnović.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."