Topli radijatori u školskim ustanovama u K.Mitrovici

Osnovne i srednje škole,fakulteti i studentski domovi u Kosovskoj Mitrovici zahvaljujući Gradskoj toplani i ovih hladnih novembarskih dana su topli.

Iako je poslednjih dana hladno, mališani nastavu pohađaju u toplim učionicama.

„Ja kao direktor institucije koja je u poslednje vreme imala problema sa grejanjem,slobodno mogu da izrazim veliko zadovoljstvo što se u osnovnoj školi „Branko Radičević“ zahvaljujući Gradskoj toplani stvorila jedna topla radna atmosfera i mogu sa kažem da škola nikada nije bila toplija“, rekao je Ivan Zaporožac direktor OŠ „ Branko Radičević“Kosovska Mitrovica.

Osim osnovne škole „Branko Radičević“ i ostale državne ustanove u Kosovskoj Mitrovici,koje se greju preko Gradske Toplane nemaju problema sa grejanjem.

„Što se tiče grejne sezone počela je na vreme.Trenutno se vrši proizvodnja i isporuka toplotne energije za sve ustanove koje se greju preko gradske toplane,to su osnovne i srednje škole,fakulteti i studentski domovi.Zalihe mazuta su na nekom minimumu, ali očekujemo da pristignu određene količine mazuta,jer imamo obećanje iz Kancelarije za KiM,da će to biti u vrlo kratkom vremenskom periodu,već tokom nedelje“, kaže Radoslav Nikolić upravnik Gradske toplane Kosovska Mitrovica.

Kako ističu nadležni iz toplane, sve vreme tokom trajanja grejne sezone radijatori će biti topli.

 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još