• Početna>
  • Vesti>

Marko Đurić čestitao 34. rođendan Radiju Kosovska Mitrovica

Direktor Kancelarije Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije Marko Đurić čestitao je koordinatoru Radija Kosovska Mitrovica Maji Fićović, uredništvu i svim zaposlenima, u ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje ime, 34. godinu uspešnog rada i trajanja radija.

“Za srpski narod na Kosovu i Metohiji Radio Kosovska Mitrovica je od daleke 1982. godine nezaobilazan izvor objektivnog i profesionalnog informisanja, prozor u svet. Svakodnevnim izveštavanjem o životu našeg naroda u pokrajini, pokazali ste zrelost i stekli kredibilitet pouzdane medijske kuće.

Profesionalan kadar koji je znanje i sposobnost u medijskom poslu sticao u velikim kućama, svakako je doprineo kvalitetu vašeg programa. Povratak u matični grad posle 17 godina, useljavanje u nove prostorije, nov ambijent i vrhunska tehnika, siguran sam, biće podsticaj da budete i dalje lideri u svom poslu” navodi Đurić u svojoj čestitki.

“Želim vam još puno godina uspešnog rada. Budite, kao i do sada, nezavisni, nepristrasni i odgovorni, pre svega prema istorijskom trenutku u kome živimo i stvaramo, koji je sve, samo nije lak, a onda i prema svom narodu i profesiji. Promovište uvek pravdu i istinu, a nacionalni ineresi i životna pitanja našeg naroda neka vam budu najznačajnija tema i svakodnevna briga”, naveo je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju u rođendanskoj čestitki Radiju Kosovska Mitrovica.

Comments

Pročitaj još