Na sednici SO Zvečan usvojen pravilnik o dodeli stanova

Na današnjem 3. vanrednom zasedanju SO Zvečan, odbornici su usvoji pravilnik o dodeli pedeset  stanova u izgradnji koji su vlasništvo Opštine Zvečan.

“Reč je o trideset stambenih jedinica u Matici i dvadeset stanova na Malom Zvečanu. Usvojili  smo pravilnik na osnovu koga će gradonačelnik, u dogledno vreme kada stanovi  budu završeni, najpre raspisati javni konkurs  koji će da važi za sve stanovnike opštine Zvečan”, rekao je predsedavajući SO Zvečan Saša Popović.

Druga odluka koju su odbornici danas usvojili tiče se preusmeravanja sredstava u kategoriji kapitalnih investicija.

“Radi se os redstvima koja su  bila predviđena za sanaciju klizišta u ulici Obilićevoj, br. 6. Sredstva za to nam je dodelilo Ministarstvo za loikalnu samoupravu pa smo  ta sredstva u vrednosti od 19.950 evra preusmerili u drugu namenu. U dve zgrade na Malom Zvečanu  izvršićemo preuređenje podrumskih, odnosno prostorija predviđenih za ostavu u još četiri stambene jedinice, tako da ćemo umesto dvadeset imati dvadeset četiri stambene jedinice  na Malom Zvečanu”, rekao je Popović.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."