Đurić čestitao 17 godina postojanja Radio Gračanici

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uputio je direktoru, uredništvu i svim zaposlenima u Radio Gračanici čestitku povodom 17. rođendana.

“Za srpski narod na Kosovu i Metohiji Radio Gračanica je nezaobilazan izvor objektivnog i profesionalnog informisanja. Svakodnevnim izveštavanjem o životu našeg naroda u pokrajini, pokazali ste zrelost i stekli kredibilitet pouzdane medijske kuće”, napisao je Đurić u čestitki.

Kkao se navodi u čestitki, “nezavisnost, nepristrasnost i odgovornost u teškom istorijskom trenutku za srpski narod, a pre svega dosledno zalaganje za mir i toleranciju, principi su od kojih Radio Gračanica nije odustao ni u najtežim uslovima rada, principi koji zaslužuju poštovanje i svaku moguću podršku”.

“Želim vam još puno uspešnih godina. Budite i dalje primer doslednosti, hrabrosti i istrajnosti, promovišite dobro, a nacionalna i životna pitanja Srba na Kosovu i Metohiju neka vam budu, kao i do sada, najznačajnija tema i svakodnevna briga”, zaključuje  Đurić.

Izvor: Radio Gračanica

Comments

Pročitaj još