Đurić čestitao 17 godina postojanja Radio Gračanici

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić uputio je direktoru, uredništvu i svim zaposlenima u Radio Gračanici čestitku povodom 17. rođendana.

“Za srpski narod na Kosovu i Metohiji Radio Gračanica je nezaobilazan izvor objektivnog i profesionalnog informisanja. Svakodnevnim izveštavanjem o životu našeg naroda u pokrajini, pokazali ste zrelost i stekli kredibilitet pouzdane medijske kuće”, napisao je Đurić u čestitki.

Kkao se navodi u čestitki, “nezavisnost, nepristrasnost i odgovornost u teškom istorijskom trenutku za srpski narod, a pre svega dosledno zalaganje za mir i toleranciju, principi su od kojih Radio Gračanica nije odustao ni u najtežim uslovima rada, principi koji zaslužuju poštovanje i svaku moguću podršku”.

“Želim vam još puno uspešnih godina. Budite i dalje primer doslednosti, hrabrosti i istrajnosti, promovišite dobro, a nacionalna i životna pitanja Srba na Kosovu i Metohiju neka vam budu, kao i do sada, najznačajnija tema i svakodnevna briga”, zaključuje  Đurić.

Izvor: Radio Gračanica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."