Danom otvorenih vrata završena Dečija nedelja

Danas je  na kraju Dečije nedelje  i  brojnih aktivnosti   u prostorijama  Privremenog organa opštine kosovska Mitrovica  predsednik Aleksandar Spirić priredio doček , uputio im je reči dobrodošlice i rekao da će se ubuduce zalagati za prava najmladjih za očuvanje mira na ovim prostorima i njihovo školovanje.

„Ovo nije obična nedelja, već nedelja u kojoj smo se potrudili da ispunimo dečije želje i da im obećamo da će moći u buduće da rastu i da se školuju u mirnom okruženju.To je naša obaveza“,rekao je predsednik privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

Nakon toga decu su zaposleni u Opštini upoznali sa prostorom i radom službi.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."