Jevtić: Manje birokratije, a lakši prelaz

U Briselu je postignut dobar sporazum, daleko bolji od onog koji je Borko Stefanović potpisao 2011.godine. To smatraju i gradjani, jer neće biti puno birokratije i usporavanja prilikom prelaska administrativnih prelaza, izjavio je ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić.

,,Uzimajući u obzir činjenicu lošeg sporazuma koji je predhodno postignut o slobodi kretanja, a koji je tada potpisao Borko Stefanović u ime Vlade Republike Srbije, ovaj sadašnji sporazum je daleko bolji. Bolji u onom smislu, da se za još pet godina produžava korišćenje KS tablica, da gradjani neće imati finansijskih poteškoća kao što su imali u nekoliko navrata unazad,da im se više neće skidati tablice i dolaziti do toga da koriste nekakve probne tablice,, rekao je u izjavi za našu televiziju ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić.

On je istakao i da ovakvo vidjenje sporazuma potpisanog sada u Briselu , imaju i gradjani na Kosovu i Metohiji.

,,Gradjani su zadovoljni činjenicom da neće biti puno birokratije i usporavanja prilikom prelaska administrativnih prelaza,, rekao je Jevtić.

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."