SO Severna Mitrovica: Odobrena nova lokacija za Vatrogasnu stanicu i početak izgradnje Sportske hale

Vatrogasna stanica Kosovska Mitrovica uskoro će biti izmeštena na novu lokaciju, na putu ka Suvom Dolu, nedaleko od zgrade Vodovoda, odlučena je na današnjem 29. redovnom zasedanju SO Severna Mitrovica.

“Sredstva za ovaj projekat su obezbeđena,  kompletna procedura je zavšena i samo se čekalo da odbornici ovaj predlog usvoje I da se krene sa radovima”, rekla je šefica Administracije u opštini Severna Mitrovica Adrijana Hodžić.

Odbornici sun a današnjem zasedanju doneli odluku o izgradnji Sportske hale  u krugu Vojnog remonta, na ploči odmah pored zgrade JKP Standard.

“S obzirom da je u Mitrovici trenutno oko 2000 registrovanih sportista, ovako nešto je zaista potrebno”, istakla je Hodžić.

Oba projekta finansiraće se sredstvima iz Razvojnog fonda.

Iako je Dnevnim redom bilo predviđeno predstavljanje i razmatranje predloga o budžeta za 2017. , ova tačka je odložena za narednu sednicu koja će biti održana 22. septembra.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."