Drugo veče Lovefest-a: Žurka bez prestanka

Završen je i drugi festivalski dan Heineken Lovefesta, a ovog puta ni posle 7h ujutru kada je predviđen kraj muzičkog programa više desetina hiljada ljudi nije želelo da žurka prestane.

 Ellen Allien: Hvala što ste učinili da se osećamo kao kod kuće

Na Fire Stage-u veče su otvorili Kid Kimi i Monosaccharide, a zatim se na bini pojavio zagrebački di-džej Jan Kinčl. Potpuno iznenađenje i pometnju napravili su Paranoid London, posle kojih je Ellen Allien oduvala publiku pred sobom. Ona se zahvalila svima koji su učinili da se oseća kao kod kuće i odmah svoje oduševljenje podelila i na društvenim mrežama. Zvezda večeri bio je Ben Klock, za koga je ovogodišnje izdanje Lovefesta bio jedan od najbolji nastupa tokom godine do sada. Sa neverovatnom energijom i uz krcat Fire Stage drugu noć zatvorili su Zenker Brothers.

Energy Stage doživeo je i svoju drugu magičnu noć, u okviru koje su od domaćih imena nastupili Kapetan Acid, SMT#NG, kao i Manjane & Philie P. Potpuno iznenađenje bio je australijski di-džej Tornado Wallace, a najveća zvezda večeri bio je Phil Weeks. Noć na vinil bini zatvorili su Gilerz i BeGood, a energija je bila takva da je publika samo želela još.

Mimi vladala Live binom

Kao i prethodnih godina petak je bio rezervisan za hip-hop, a sinoć su na Live bini nastupili fantastični Edo Maajka, Marčelo, Iskaz, Stereo Banana, kao i kontroverzna Mimi Mercedez, koja je tokom svog nastupa apsolutno vladala binom i publikom.

 Večeras Pan-Pot i Martin Buttrich

Poslednje festivalsko veče na vatrenoj bini otvoriće Kristijan Molnar i Robert Dietz, kao i legendarni dvojac Pan-Pot, dok ćemo svi zajedno rođendansko izdanje Lovefesta ispratiti uz Marka Nastića, Marka Milosavljevića i Dejana Milićevića. Na Live Stage-u večeras nastupaju Straight Jackin, E-Play, kao i kultni Koja i Disciplin A Kitschme i Bjesovi.

 Još samo malo ulaznica u prodaji za poslednju festivalsku noć

Prema rečima organizatora ostao je još samo jedan poslednji ograničeni kontigent karata, koji će samo najsrećniji večeras moći da kupe na ulazu. Karta košta 2.000 dinara, a ulaz je moguć od 18h do 3h. 

Jutro

Radio Kosovska Mitrovica akreditovana je da prati sva festivalska dešavanja i o njima izveštava svoje slušaoce.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."