Potraga za Goranom Petrovićem iz Pasjana

Meštanin Pasjana, kod Gnjilana, Goran Petrović (23), za kojim policija traga zbog osnovane sumnje da je opljačkao menjačnicu “Puls Oil” na ulasku u Šilovo u četvrtak 21. jula, i dalje je u bekstvu, a intezivna policijska potraga je i dalje u toku.

Kako je u telefonskoj izjavi za RTV Puls rekao portparol kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani, sve raspoložive snage policije su uključene u potragu.

Hašani je apelovao na sve građane dobre volje, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u vezi sa odbeglim razbojnikom Goranom Petrovićem, da se obrate najbližoj policijskoj stanici i pomognu u otkrivanju ovog krivičnog dela.

Naime, u četvrtak 21.jula opljačkane su menjačnica i benzinska pumpa “Puls Oil” na ulasku u Šilovu. Tokom same pljačke, meštani su razoružali maloletnog D.I. iz Raniluga i predali ga policiji, dok je drugi razbojnik uspeo da pobegne na motociklu.
Tom prilikom lakše su ranjena trojica meštana Šilova koji su nakon ukazane medicinske pomoći puštena na kućni oporavak.

Izvor: RTV Puls

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."