Program stažiranja – šansa za mlade do 25 godina

Projekat obuke u oblasti ličnih osobina i izbora stažista novi je projekat koji finansira USAID-ov program Unapredimo Kosovo zajedno, a koji realizuje MDA Fondacija. Mladi između 18 i 25 godina zainteresovani i motivisani da se prijave da učestvuju u program stažiranja mogu to da učine do kraja meseca. Odabrani kandidati proći će petodnevni trening koji će biti organizovan avgusta u Kosovskoj Mitrovici, rekli su predstavnici MDA fondacije danas na info sesiji u Zvečanu
Projekat ima za cilj da poveća kapacitete studenata, svršenih studenata, mladih i žena, iz većinske i manjinskih zajednica kroz obuku na radnom mestu i veštine za razvoj karijere. Najuspešniji polaznici, nakon treninga biće upućeni na tromesečno plaćeno stažiranje u izabrane firme i preduzeća, selektovane od strane fondacije.
U ovaj program uključeni su mladi iz sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije, Zubin Potok, Leposavić, Zvečan i Severna Mitrovica.
Aplikaciju možete popuniti na adresi http://www.mda-foundation.org/thirrje/poziv-za-podnosenje-prijava-obuka-u-oblasti-licnih-osobina-izbor-stazista/

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."