Lipljan: Pokušaj otmice petnaestogodišnjaka

Nepoznati napadači pokušali su otmicu petnaestogodišnjeg dečaka N.A. u Novom Naselju Kod Lipljana, javio je danas mitrovički Kontakt Plus radio.

Incident se dogodio juče u popodnevnim časovima kada se pored N.A. koji se nalazio na glavnom putu u selu zaustavio crni “golf” sa zatamnjenim staklima bez registarskih tablica.

Iz njega je, kako navodi radio, izašao mlađi čovek sa nožem u ruci koji je pokušavao da srpskog dečaka N.A. prisili da uđe u automobil.

U tom trenutku naišao je jedan Srbin iz Lipljana koji je, videvši šta se dešava, počeo da viče i doziva u pomoć, nakon čega su se napadači povukli I otišli sa lica mesta.

Porodica nije slučaj prijavila kosovskoj policiji.

Izvor: Kontakt Plus radio

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."