GI SDP pozdravlja imenovanje Bratua za novog šefa Misije OEBS

Vest da je ambasador Norveške na Kosovu, Jan Bratu, izabran za šefa misije OEBS na Kosovu danas je pozdravila Građanska inicijativa SDP-Oliver Ivanović.

“Nadamo se da će u svom delovanju doprineti izgradnji modernog i pravednog društva. Kao šef OEBS-a imaće priliku da poboljša stanje u okviru vladavine prava, ljudskih prava i ostalih oblasti kojima se misija bavi. Ovo je značajno za čitavo Kosovo i Metohiju, a posebno za Srbe čija su prava ugržena”, navodi se u saopštenju za javnost GI SDP.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."