Igre bez granica održane u Banjskoj

Na novootvorenom bazenu u Banjskoj održane su „Igre bez granica“.Osnovci iz opština Kosovska Mitrovica, Zvečan, Leposavić i Zubin Potok, takmičili su se u tri discipline u plivanju, skupljanju loptica i vožnji na gumama. Pobedu u finalu odnela je ekipa iz Kosovske Mitrovice, savladavši Zvečan.
Ostvarena pobeda im je donela godišnje propusnice za novootvoreni bazen u Rajskoj Banji.
Jelena Dobrić Tadić iz organizacije igara, rekla je da je cilj akcije da se deca aktiviraju, i sport koriste kao svoju animaciju i zabavu. “Igre su simbolične i podsticajne za kasniji rad dece i bavljenje sportom. Nastavićemo sigurno sa ovakvim akcijama” – rekla je Dobrić Tadić.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."