Arlov: Deca sa Kosova i Metohije u avgustu gosti Republike Srpske

Stotine mališana sa Kosova i Metohije biće u avgustu, gosti Republike Srpske.

„Oko 500 dece sa područja vaše pokrajine biće gosti deset opština u Republici Srpskoj, i jako smo ponosni na ovu akciju“, rekao je gostujući u programu Radio Kosovske Mitrovice  predsednik Odbora Republike Srpske za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji Milorad Arlov.

Deca će u Republici Srpskoj boraviti od 20. do 27. avgusta.

Govoreći o jubileju koji opština Zvečan danas obeležava, Arlov je istakao zadovoljstvo što je predsednik Ivan Todosijević uputio poziv.

„Došli smo iz Banja Luke, Bjeljine, Bileće i Gacka.  Za  mnoga od tih bratimljenja sa opštinom Zvečan, lično sam posredovao“, naglašava Arlov.

Ovaj dokazani prijatelj Srba na Kosovu i Metohiji sa ponosom kaže da je ovo njegova 67. poseta Kosovu i Metohiji.

„Mnogi me pitaju u Republici Srpskoj da li se bojim da dođem. Uopšte se ne bojim, pa ovde živi srpski narod i uvek sam ponosan kada vidim da se na Kosovu i Metohiji gradi, da se planira budućnost“, istakao je Arlov.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."