Đurić, Todosijević i vladika Teodosije otvaraju dva bazena u Rajskoj banji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, vladika raško-prizrenski Teodosije i predsednik Privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević sutra će u 14 sati u Banjskoj svečano pustiti u rad rekreativne bazene na otvorenom, izgrađene u okviru budućeg banjskog kompleksa „Rajska banja“, najavljeno je iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Otvaranje dva rekreativna bazena na Dan opštine Zvečan obeležiće i kraj prve faze radova na obnovi i izgradnji lečilišta sa termalnom vodom „Rajska banja“, projekta koji u Banjskoj realizuju Kancelarija za Kosovo i Metohiju, Eparhija raško-prizrenske i Opština Zvečan.

Povodom Dana opštine Zvečan, direktor Đurić će istog dana u 16 sati u Domu kulture u Zvečanu prisustvovati i Svečanoj akademiji, kojom se obeležava i 25 godina od organizovanja ove opštine kao jedinice lokalne samouprave. Na akademiji predviđeno je obraćanje direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, saopšteno je iz Kancelarije.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."