Restrikcije vode na snazi zbog ograničene isporuke iz južnog dela grada

Vodosnabdevanje  grada ograničeno je dotokom vode iz fabrike u Šipolju, koja se isporučuje severnom Kosmetu, tako da su primorani u mitrovačkom Vodovodu da sprovode rigorozne restriktivne mere .Isključenja se vrše selektivno u trajanju i po pet sati kako bi svi u gradu dobili bar jednom u toku dana vodu za piće,kaže za naš program direktor Vodovoda Miodrag Ralić.U Zvečanu snabdevenost yavisi od pritiska  I količine vode u bazenima , a najugroženija su naselja gde su iskljhučenja najduža .Apeluju iz vodovoda i na racionalniju potrošnju i manje zalivanje  bašti  i trotoara.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."