Maturska akcija Tehničke škole dobila pohvalu Agencije za bezbednost saobraćaja

Na inicijativu Agencije za bezbednost saobraćaja Tehnička škola “Mihailo Petrović Alas” iz Kosovske Mitrovice organizovala je prva u Srbiji MATURU BEZ AUTOMOBILA. Kako navode, želja im je bila da maturanti odu i vrate se bezbedni. “Svake godine u Srbiji, tokom maturskih proslava, dogodi se više saobraćajnig nezgoda i nema godine da neki maturant ne strada. Apel Agencije smo shvatili ozbiljno i prvi u Srbiji akciju sproveli. U akciji su nas podržali učenici i roditelji kao i gradjani Mitrovice”, navode iz ove obrazovne ustanove. Za ovu akciju, kao primer dobre prakse, dobili su i pohvalu Agencije za bezbednost saobraćaja.

Foto: Fejsbuk stranica Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."