Student Srbin napadnut u južnom delu Kosovske Mitrovice

KOSOVSKA MITROVICA – Sa Međunarodnog poslovnog koledža (IBCM) danas je potvrđeno da je jedan njihov student povređen u incidentu koji se dogodio u južnom delu Kosovske Mitrovice u blizini glavnog ibarskog mosta.

Student iz severnog dela Kosovske Mitrovice L.S. lakše je povređen u utorak kada ga je u južnom delu grada napala grupa Albanaca.

“Možemo da potvrdimo da je u incident koji se dogodio juče u blizini glavnog mosta u južnoj Mitrovici, bio uključen jedan IBCM student. Obavešteni smo da je policija brzo reagovala i da je došlo do hapšenja odgovornih nekoliko sati posle incidenta”, saopšsteno je sa IBCM.

IBCM snažno osuđuje bilo koji oblik nasilja, navodi se u saopštenju i ističe da oni nastoje da poboljšaju ekonomske i profesionalne mogućnosti za sve mlade ljude u ovom regionu.

Da se incident dogodio potvrdili su i pripadnici Kosovske policije koji su pokrenuli istragu o ovom slučaju.

Izvor: TANJUG

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."