Privremeni organ uručio nagrade najboljim učenicima i sportistima

Novčanim nagradama, poveljama i zahvalnicama,  Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica danas je zahvalio najboljim maturantima osnovnih i srednjih škola, učenicima i sportistima  koji su na prestižnim takmičenjima zabeležili sjsjan  uspeh, jer su, kako je istaknuto, bili dostojni predstavnici Kosovske Mitrovice.

Novčanim nagradama u iznosu od 10.000 dinara nagrađeni su najbolji maturanti svih osnovnih i srednjih škola. Đaci koji su na takmičenjima u ovoj školskoj godini imali visok plasman među prva tri mesta, dobili su novčani iznos od 5.000 dinara a najbolji sportisti su ovom prilikom dobili zahvalnice.

“Nagrade nam puno znače i to je sjajan podstrek da budemo još bolji kažu nagrađeni,a među njima je i Aleksandar Vukosavljević clan kik boks kluba 028 koji je nedavno na državnom prvenstvu u Novom Pazaru osvojio zlatnu medalju

 

Privremeni Organ Opštine Kosovska Mitrovica i Vladina kancelarijaya Kosovo i Metohiju želi da podseti da neprestano misli o svakom pojedincu. Budite sigurni da ćemo u buduće funkcionisati tako da omogućimo da svaki naš građanin živi bolje  , rekao je Aleksandar Spiric.

Zadovoljstvo mi je i čast da se u ime direktora obratim prisutnima i da poželim da ovo preraste u tradiciju jer je ovo vec treći put za redom da opština nagrađuje najbolje učenike  a od sada i sportiste . Želim vam od srca da zasluženu nagradu iskoristite na najbolji moguci nacin i želim vam puno srece u daljem životu, rekao je direktorSTŠ”Mihajlo Petrović Alas” Radovan Tanić.

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."