Erik Gejls: Energija publike je fantastična

Hedlajner festivala Erik Gejls  zatvorio je četvrto veče North City Jazz and Blues festivala u Domu kulture u Zvečanu.

Na pitanje novinara kako je došlo do saradnje sa organizatorima festivala, Gejls je rekao da je tokom Božića bio u Beogradu sa Stivenom Sigalom i da je imao ćelju da se vrati u Srbiju.

„Moj utisak je izuzetan zato što je publika raznovrsna. Energija koju sam ja osetio do strane publike je fantastična“, kaže Gejls i dodaje da će se sigurno vratiti „jer su žene prelepe“.

„Hvala vam što ste nam pokazali toliko ljubavi“, poručuju članovi benda.

Govoreći o utiscima koje će poneti iz Kosovske Mitrovice, Gejls je rekao da su ljudi gostoljubivi i da je ućivao. Ipak, osvrnuo se i na političku situaciju.

„Ja se nadam da ćete se na kraju krajeva,  koliko god ratova bilo, izboriti za vaša prava. Imate našu podršku za koja god prava da se borite“, rekao  je gitarista, koji će se ostalim muzičarima pridružiti na jam session-u u North City hotelu u Kosovskoj Mitrovici.

 

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."