U Zvečanu promene u saobraćanju vozila zbog radova na vodovodu

Zbog radova na regionalnom vodovodu u Zvečanu, glavna ulica Kralja Petra I prohodna je delimično, pa se saobraćaj usmerava na ostale ulice u Zvečanu. Kosovska policija reguliše saobraćaj na svim ključnim  raskrsnicama i preusmerava vozila. Privremeni organ Opštine Zvečan apeluje na strpljenje i moli vozače i ostale učesnike u saobraćaju da pokažu maksimalnu kooperativnost i toleranciju, s obzirom na to da se radovi izvode u cilju izgradnje ključnog projekta koji će rešiti dugogodišnji problem vodosnabdevanja. Radovi se izvode utvrđenom dinamikom i očekuje se da u narednih nekoliko dana radovi kroz Zvečan budu završeni. Privremeni organ opštine Zvečan zahvaljuje se meštanima sela Žitkovac, Sendo, Doljani, Žerovnica i Banov Do koji su bili kooperativni i dozvolili da regionalni vodovod prođe kroz njihova privatna imanja.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."