Sve spremno za izbore na KiM

Srpski parlamentarni izbori održaće se u nedelju 24. aprila i na prostoru Kosova i Metohije. Građani na KiM će moći da glasaju na 90 biračkih mesta, saopštila je ranije Republička izborna komisija (RIK). Izbore će sprovesti OEBS,  a glasanje će biti oprganizovano po principu iz 2014. godine. Biračka mesta otvoriće se u 7.00h, a zatvoriti u 20.00h, nakon čega će OEBS kutije sa glasačkim listićima transportovati u Rašku i Vranje, gde će biti obavljeno brojanje glasova. Iz RIK-a je ranije saopšteno da se prvi rezultati izbora očekuju u periodu između 22.00h i 23.00h.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."