U Kosovskoj Mitrovici održan predizborni skup SNS-a

U Kosovskoj Mitrovici je danas održan predizborni skup Srpske napredne stranke (SNS) sa kojeg je poručeno da samo Vlada Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem može da nastavi reforme u Srbiji i očuva svoje građane na Kosovu i Metohiji

Kandidat za narodnog poslanika ispred SNS lekar Milovan Krivokapić iz Kosovske Mitrovice izjavio je na stranačkoj tribini u ovom gradu da je politika SNS najbolje od svega što se u ovom trenutku nudi na političkoj sceni Srbije.

“Mi sa KiM verovali smo i verovaćemo u Vladu Srbije koju je formirao Aleksandar Vučić. Srpske institucije su dokazale da nas nisu napustili i da nas nikada neće napustiti da će nastaviti da rade u interesu našeg ostanka i opstanka na Kosovu i Metohiji,” rekao je Krivokapić.

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Željko Jović poručio je da samo jaka Vlada Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem može da nastavi reforme, može da nastavi da radi i da gradi.

“Samo jaka vlada na čelu sa Aleksandrom Vučićem može da štiti srpske nacionalne interese, da čuva svoj narod na KiM i ne samo da ga čuva, nego će stvaranjem socijalnih, ekonomskih, političkih bezbednosnih uslova da omogući ne samo ostanak i opstanak, nego razvoj, rast, nova rađanja,” rekao je on.

Jović je kazao da se demografski bum željno očekuje zbog čega je potrebna jaka Vlada Srbije na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Na tribini SNS u Kosovskoj Mitrovici predsednik privremenog opštinskog organa Aleksandar Spirić izjavio je da je u poslednje dve godine 250 mladih mitrovčana našlo posao a da je preko 126 stambenih jedinica opština Kosovska Mitrovica uz podršku Vlade Srbije uspela da izgradi.

Comments

Pročitaj još