Директор канцеларије за Косово и Метохију сутра у посети Међународном сајму туризма

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић присуствоваће у суботу, 20. фебруара у 12 часова на штанду Канцеларије за Косово и Метохију, у хали 4 Београдског сајма, свечаном програму поводом представљања туристичких потенцијала Косова и Метохије на 38. Међународном сајму туризма.

 

Том приликом, поред директора Ђурића, присутнима ће се обратити и епископ рашко-призренски Теодосије, а предвиђена је и презентација пројекта обнове терми у Бањској „Рајска бања“.

 

Споразум о заједничком раду на изградњи – обнови бање у Бањској, у децембру прошле године потписали су директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, владика рашко-призренски Теодосије и председник Привременог органа Општине Звечан Иван Тодосијевић.

 

На штанду Канцеларије за Косово и  Метохију, у хали 4, на 38. Међународном сајму туризма од 18. до 21. фебруара, културно благо Косова и Метохије, бањски и планински туризам, потенцијале здравственог туризма и природна богатства покрајине, представљају општине Звечан, Лепосавић, Грачаница, Витина, Ново Брдо, Штрпце, Зубин Поток, Косовска Митровица и Ораховац.

Comments