Početak nove školske godine

Utorak 01. septembar 2015. godine

Nova školska godina za oko 900.000 osnovaca i srednjoškolaca u Srbiji počinje danas, a u učionice će prvi put ući i oko 68.700 đaka prvaka. Ovoga puta početak škole ne prati štrajk, jer se prosvetni radnici nadaju realizaciji dogovora sa vladom o uvođenju platnih razreda od januara 2016.

Rukovodilac školske uprave u Kosovskoj Mitrovici, Predrag Stojčetović, izjavio je danas da je sve spremno za početak školske godine na Kosovu i Metohiji i da je broj đaka na prošlogodišnjem nivou.

Udžbenici su pristigli u knjižaru Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva u Kosovskoj Mitrovici  i prema rečima prodavca Željka Vukadinovića, cene su na nivou prošlogodišnjih .

KNJIZARA

Prilog: Izjava Željka Vukadinovića iz knjižare Zavoda za udžbenike

Autor: Aleksandra Milošević

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."