• Početna>
  • Vesti>

Todosijević: Radio prisutan svakodnevno u Opštini Zvečan, prati sve aktivnosti lokalne samouprave

Predsednik Privremenog organa Opštine Zvečan Ivan Todosijević poželeo je Radiju Kosovska Mitrovica da još mnogo godina “zajedno sa nama na ovim prostorima izveštavate i obaveštavate stanovništvo na severu Kosmeta a i šire“ o svim događanjima.

„Naša saradnja traje 13-14 godina i želim da pohvalim vaš rad i da kažem da ste svakodnevno prisutni u Opštini Zvečan i da ste sve aktivnosti propratili. S pravom mogu da kažem da je Opština Zvečan trenutno epicentar ulaganja Vlade Republike Srbije. Opština smo gde Vlada ulaže najveća sredstva, obnova banje u Banjskoj, izgradnja povratničkog naselja Sunčana dolina, učestvovali smo sa Opštinama Zubin Potok  i Kosovska Mitrovica u izgradnji Regionalnog vodovoda i sve su to kapitalni projekti koje je Vlada Srbije finansirala, a Radio Kosovska Mitrovica svakodnevno izveštavala i obaveštavala stanovništvo o procesu implementacije i dokle se stiglo sa realizacijom tih projekata“ rekao je Todosijević.

Todosijević je rekao da ima još mnogo prostora da rad lokalne samouprave bude bolji i da je svaka kritika dobrodošla, kako bi opština kao servis građana još bolje funkcionisala.

Poslušajte razgovor u celini:

Comments

Pročitaj još