• Početna>
  • Vesti>

Festival “Stari grad” otvoren nastupom Marije Šerifović pred više desetina hiljada posetilaca

“Ne znam iz kog razloga ovih šesnaest godina moje karijere nisam posetila Novi Pazar, ali vam obećavam da nećete čekati toliko dugo na naš sledeći susret”, rekla je pred sam kraj sinoćnjeg nastupa Marija Šerifović oduševljena došekom koji su joj priredili publika Novog Pazara i šire.

Ovacijama i aplauzom brojna publika na gradskom šetalištu u Novom Pazaru pozdravila je popularnu pevačicu zabavne muzike a građani Novog Pazara, ali i brojni gosti ispunili su čitavo gradsko šetalište, a procenjuje se da je na koncertu bilo više od 30 000 posetilaca.

Nastup je počeo izvođenjem hit-singla “Pametna i luda”, brojnim popularnim singlovima, među kojima je neizostavna numera “Molitva”, ali su izvedeni i hitovi domaćih autora. Sudeći po euforiji i interesovanju reč je o jednom od najposećenijih koncerata organizovanih u okviru ovog festivala, koji se tradicionalno održava petanest godina unazad.

Marija je u još jednom segmentu nastupa ponovila”Au odlična ste publika”. Jeste, to se pokazalo jer su u glas pevali svaki stih Marijinih pesama. Oduševljenje publike bilo je ogromno i kada je nastupila mlada Džejla Ramović, pobednica ovogodišnje sezone Zvezde Granda.

U sklopu ovogodišnjeg Festivala “Stari grad“ označene su četiri šoping zone sa radnjama koje učestvuju u manifestcaiji i koje za ovu priliku snizile cijene robe za sve posjetioce tokom trajanja festivala.

Generalni pokrovitelj festivala je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade RS, grad Novi Pazar i Gradski Kulturni centar a medijski sponzori su bili brojni od lokalnih televizijskih i radio stanica do Prve TV , a svoje mesto medju medijskim sponzorima našla je i Radio Kosovska Mitrovica.

Izvor:Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još