OFK Dif odbranio titulu i osvojio zlato u Paraliji

Foto: OFK Dif

OFK Dif po drugi put osvajač je međunarodnog turnira održanom u Paraliji, gde je učestvovalo preko 60 ekipa iz sedam država, Grčke, Bugarske, Crne Gore, Makedonije, Malte, Kipra i Srbije.

U kategoriji godišta 2017, grupnoj i eliminacionoj fazi u 5 utakmica isto toliko pobeda, za veliko slavlje plavo-belih dečaka iz grada na Ibru, uz rekordnu gol razliku 27:0.

Kako je saopšteno iz kluba, Mitrovčani su imali i najboljeg igrača turnira u kategoriji 2017, za kojeg je zasluženo proglašen Ajan Čalaković.

Još jednu stranicu u istoriji kluba ispisali su Nedeljković, Radivojević, Čalaković, Miljković, Bogdanović, Antić, Božović, Spasojević, Dikić, Emini i Miladinović, dodali su.

“Izuzetno smo ponosni na naše sve generacije, posebno na najmlađe, 2017. godište. Sve starije generacije imale su takođe dosta uspeha, prošle su grupu i zaustavljene u četvrtfinalu. Najmlađi su pokazali najviše i opravdali poverenje svojih trenera, koji smatraju da je upravo ta generacija jedna od najtalentovanijih u istoriji kluba” izjavio je trener kluba Nemanja Bulatović.

Comments

Pročitaj još