• Početna>
  • Vesti>

Elektrosever poziva potrošače da sklope ugovor o snabdevanju električnom energijom

Foto: Elektrosever

Kompanija „Elektrosever“ apeluje na potrošače koji još uvek nisu zaključili ugovor o snabdevanju električnom energijom da to učine što pre.

“Potpisivanjem ugovora i redovnim izmirivanjem obaveza, potrošači obezbeđuju stabilno i sigurno snabdevanje električnom energijom i izbegavaju negativne posledice, potencijalnu obustavu isporuke i utuženja. Naše poslovnice su građanima dostupne svakog radnog dana od 7 do 15 časova” naveli su u saopštenju.

Uprkos svim izazovima, „Elektrosever“ već šest meseci snabdeva električnom energijom potrošače u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zubinom Potoku i Zvečanu i svakodnevno, intenzivno i posvećeno podižu kvalitet usluga kroz unapređenje mreže, ugradnju novih i zamenu neispravnih brojila i otvaranje novih poslovnica.

Iz Elektrosevera ističu da su njihove cene niže u odnosu na druge snabdevače, jeftina zona je do utrošenih 800 kilovat sati mesečno, dok je jeftina tarifa svakog dana od 22 časa uveče do 6 sati ujutru.

Misija „Elektrosevera“ je osiguranje kontinuiranog i nesmetanog snabdevanja električnom energijom i ona može biti ostvarena samo uz saradnju i zajedničko angažovanje kompanije i svih korisnika naših usluga, zaključuje se u saopštenju Elektrosevera.

Comments

Pročitaj još