Gračanica: Uhapšen pa pušten pljačkaš

Lice A. S koje je uhapšeno zbog krađe opreme iz kancelarija Biznis centra u Gračanici, po nalogu tužioca je nakon dvodnevnog pritvora pušteno na slobodu.

RTV Kim iz izvora u Policiji saznaje da je lice A. S izvršilo 60 krivičnih dela.

Urednica portala Gračanica Online Anđelka Ćup iz čije je kancelarije ukraden kompjuter kazala je da nema informacije da je pljačkaš pušten.

“Ovo pljačkanje i nije strašno, šta se sve događa u našoj sredini, a da za to niko ne odgovara. Samo poslednji slučaj iz Ugljara i sve učestalija obijanja privatnih kuća,govore da se mora hitno nešto preduzeti kako bi se smanjio broj krivičnih dela i kako bi se građani osećali sigurnijim i zaštićenijim”, kazala je urednica portala Gračanica Online.

U Gračanici je pre dva dana obijena Kancelarija za ekonomski razvoj Opštine Gračanica, kancelarija “Naš Plan“ kao i prostorija portala Gračanica Online, dok su juče nepoznati napadači provalili u kuću Zlatibora Denića iz Ugljara kod Kosova Polja pretukli ga, vezali i potom mu naneli teške opekotine po nogama.

U poslednjih nekoliko meseci učestale su krađe na teritoriji opštine Gračanica, obijaju se kuće, poslovni objekti, kao i trgovinske radnje.

Izvor: RTV Kim

Comments

Pročitaj još