• Početna>
  • Vesti>

Reprezentacija Kosova i Metohije zabeležila uspeh na Memorijalnom turniru „Ilija Petković“

Foto: FK Rudar

Fudbalski savez Kosova i Metohije je organizovao par okupljanja generacije 2012. kako bi selektirao decu i izabrao 18 dečaka koji će predstavljati selekciju Kosova i Metohije na ovom turniru.

Selektor Radulović je izabrao čak 8 igrača iz FK Rudar i trenera Uroša Marića, što je kako su istakli, jako veliki ponos za klub koji se vredno bori i daje ogromne rezultate.

Selekcija KiM je osvojila 3 mesto na turniru pored selekcije Istoka Vojvodine Zapada i Beograda što je sjajan uspeh a od standardni igrača istakli su se 4 startera Bogdan Milentijević, Jovan Milić, Lazar Nikolić i Sergej Čalović a takođe u ovoj selekciji bili i Danilo Virijević, Petar Rakić, Lazar Vucić i Dimitrije Popović.

“Velika je čast i ponos svih trenera predsednika i kluba da se nađu na spisku vaša deca i nadamo se da će nastaviti stopama našeg bivšeg reprezentativca Miloša Krasića koji je ponikao u FK Rudar-u” naveli su iz kluba.

Reprezentacija Vojvodine osvojila je prvo mesto. Na drugom je reprezentacija Beograda i na trećem reprezentacija Kosova i Metohije. Četvrto mesto osvojila je reprezentacija Zapadne Srbije a na šestom mestu je OFK Beograd.

Reprezentacija Kosova i Metohije pobedila je OFK Beograd rezultatom 2:1. Drugu utakimcu izgubila je od Vojvodine 4:0 i u borbi za treće mesto protiv reprezentacije Istočne Srbije nakon nerešenog rezultata 2:2 pobedila na odlučujućim penalima 5:4.

Comments

Pročitaj još