• Početna>
  • Vesti>

„Elektrosever“ počeo sa dostavom upozorenja pred obustavu isporuke električne energije

Foto: Elektrosever

Kompanija „Elektrosever“ počela je sa dostavom upozorenja pred obustavu isporuke električne energije korisnicima koji imaju dugovanje prema kompaniji iznad 100 evra.

U upozorenju se korisnik obaveštava da, ukoliko u roku od 15 dana ne izmiri dugovanje, „Elektrosever“ će u skladu sa pravilima, obustaviti isporuku električne energije.

Takođe se dodaje, da je za ponovno uspostavljanje isporuke električne energije neophodno dostaviti dokaz o izmirenju dugovanja.

“Elektrosever” ima zakonsko pravo da obustavi isporuku električne energije potrošačima koji nemaju ugovor, kao i onima koji nisu omogućili pristup brojilima. Upozorenje pred obustavu isporuke električne energije će biti dostavljeno svim potrošačima čiji dospeli dug za utrošenu električnu energiju iznosi više od 100 evra“ saopštila je ova kompanija 23. septembra.

Kompanija „Elektrosever“ započela je krajem marta ove godine distribuciju računa po utrošenoj električnoj energiji potrošačima u četiri opštine na severu Kosova.

Prvi račun se odnosi na struju utrošenu u februaru mesecu.

Za sve nedoumice ili reklamacije građanima je na raspolaganju broj telefona 028/422-775 i mejl adresa reklamacije@elektrosever.com.

Comments

Pročitaj još