• Početna>
  • Vesti>

Drugo i treće mesto za fudbalere FK Rudar na turniru u Somboru

Foto: FK Rudar

Mališani FK Rudar iz Kosovske Mitrovice, bili su gosti svojih vršnjaka iz FK Internacional u Somboru, gde su prethodnih dana. učestvovali na tamošnjem turniru. Vratili su se sa više nagrada i jednim ugovorenim gostovanjem u Austriji.

“Brilijantan doček, sjajan turnir i nezaboravan ispraćaj za decu iz FK Rudar, priredili su prijatelji iz FK Internacional iz Sombora, na čelu sa njihovim trenerom Mladenom Vukovićem” saopšteno je iz mitrovačkog kluba.

Na ovom turniru su učestvovale poznate ekipe iz cele Srbijei i iz regiona – Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Austrije.

Rudar je krenuo na turnir sa pet ekipa.

“Genercija 2013. je zaustavljena posle penal ruleta u četvrtfinalu, 2014. dolazi protiv ekipe TSC-a pobedom do trećeg mesta, 2015. zaustavljena je od odlične ekipe FK Krila Krajine u četvrtfinalu takođe na penale. Generaciji 2016. izmiče veliko finale posle teškog terena i poraza na penale i osvajaju četvrto mesto. I na kraju, mališani generacija 2017/18. posle ruleta na penalima, dolaze do drugog mesta i srebra na ovom turniru” saopštavaju iz Rudara.

Tokom boravka u Somboru, dogovoreno je učešće mitrovačkih fudbalera na turnir koji će početkom juna sledeće godine, biti odigran u austrijskom gradu Lincu.

“Sve pohvale za organizatora turnira i sjajnih roditelja iz Sombora, koji su nas ugostili i učinili da ova tri dana u Vojvodini, za naše momke budu nezaboravni”dodaje se u saopštenju.

Comments

Pročitaj još