• Početna>
  • Vesti>

HO „Srpska solidarnost“ podelila pakete školskog pribora u Kosovskom Pomoravlju

Foto: RTV Puls

Humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“ obradovala je učenike osnovnih škola u Kosovskom Pomoravlju donacijom od oko hiljadu paketa sa školskim priborom.

U Gornjem Kuscu uručeno je 228 paketa školskog pribora, dok je preostalih 700 paketa podeljeno među učenicima iz Donje Budrige, Straže, Velikog Ropotova, Drenovca, Kmetovca i Odevca. Svaki paket sadrži neophodne školske materijale koji će pomoći deci da se lakše prilagode novim izazovima u školi.

Organizacija „Srpska solidarnost“ je poznata po svojoj kontinuiranoj posvećenosti podršci deci sa Kosova i Metohije. Pored ove donacije, organizacija redovno pruža pomoć i podršku u ključnim trenucima, bilo da je reč o praznicima ili školskim obavezama.

„Ponosni smo što možemo da doprinosimo i pomognemo deci u Kosovskom Pomoravlju. Verujemo da je obrazovanje ključ za bolju budućnost, i nadamo se da će naši paketi školskog pribora olakšati početak nove školske godine“, izjavili su iz organizacije „Srpska solidarnost“.

Donacija je dočekana sa velikim oduševljenjem među učenicima i njihovim roditeljima, koji su zahvalili organizaciji na podršci i brizi koju su pokazali.

Comments

Pročitaj još