• Početna>
  • Vesti>

Svečlja traži od nadležnih organa da identifikuju i kazne počinioce napada na poslastičarnicu u Severnoj Mitrovici

Foto: Klan Kosova

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjaj Svečlja osudio je bacanje molotovljevog koktela u poslastičaru Šar u Severnoj Mitrovici i zatražio od nadležnih organa da počinioce ovog dela identifikuju i privedu pravdi.

“Najoštrije osuđujem ovaj napad i tražim od nadležnih organa da što pre identifikuju nosioce ovog krivičnog dela i privedu ih pravdi. Ovakvi nas napadi neće nimalo odvratiti, a uveren sam da neće ni uplašiti ni zaustaviti naše građane” napisao je Svečlja na zvaničnom Fejsbuk nalogu.

Iako prema rečima zamenika komandira Kosovske policije za region sever Vetona Eljšanija nema zvaničnih informacija o počiniocima, Svečlja je za ovaj incident okrivio „kriminalne ostatke Srbije na severu“.

“Naša neprekidna borba protiv srpskih kriminalnih grupa i neutralisanje njihovog uticaja na mase uspela je da stvori normalan život, jer su mnogi naši građani tamo počeli da stvaraju mogućnosti za njihov razvoj. Čini se da ova činjenica ometa neke od zločinačkih ostataka Srbije na severu” napisao je Svečlja koji je pre par dana posetio poslastičaru.

Comments

Pročitaj još