• Početna>
  • Vesti>

Gračanica: Uspešne u besedništvu i književnoj olimpijadi opština nagradila tablet računarima

Foto: Opština Gračanica

Opština Gračanica je uručila zahvalnice i nagradila tablet računarima dvoje učenika za uspehe iz oblasti besedništva i uspeha na književnoj olimpijadi.

Za osvojeno prvo mesto na republičkom takmičenju iz retorike i besedništva, tablet računarom je nagrađena učenica osnovne škole „Miladin Mitić“ u Lapljem Selu, Kristina Trajković, a učenik Gimnazije Nemanja Mirić za osvojeno treće mesto na književnoj olimpijadi u Sremskim Karlovcima.

Čestitajući uspešnoj deci, predsednica opštine Gračanica Ljiljana Šubarić se zahvalila i direktorima i profesorima na posvećenosti u razvijaju talenata, naglasivši da će opština i ubuduće biti oslonac svima koji to zaslužuju.

„Talentovana i vredna deca su ponos cele opštine Gračanica i dok je nama ovakve dece ne treba da brinemo za budućnost. Bez obzira na postignute rezultate, koji su svakako na ponos svima nama važno je da stalno imamo decu koja su spremna da napreduju da razvijaju svoje veštine i samouvereno i spremno ulaze u trku sa decom iz većih opština“, poručila je Šubarić.

Comments

Pročitaj još