• Početna>
  • Vesti>

Mališani iz Orahovca i Velike Hoče posetili Beograd i bili gosti na proslavi titule Crvene Zvezde

Foto: Škola fudbala "Božur"

Mališani iz škole fudbala “Božur” iz Orahovca i Velike Hoče gostovali su prethodnog vikenda u Beogradu gde su prisustvovali nizu zanimljivih dešavanja. Glavni cilj posete bio je poziv fudbalskog kluba Crvena Zvezda da prisustvuju proslavi titule šampiona Srbije.

U organizaciji Privremenog organa opštine Orahovac a na poziv fudbalskog kluba Crvena Zvezda, mališani iz škole gudbala “Božur”, zajedno sa svojim trenerima i čitavim stručnim štabom prisustvovali su proslavi titule. Mališani su imali čast da zajedno sa igračima izađu na teren stadiona “Rajko Mitić”. Na taj način je većina dece ostvarila svoj san.

Ispred stadiona su upoznali, razgovarali i slikali se sa nekadašnjim, proslavljenim fudbalerom Crvene Zvezde Dušanom Savićem.

“Božuri” su utakmicu pratili sa zapadne tribine stadiona i aktivno su tokom čitavih 90 minuta bodrili svoj omiljeni klub, koji je slavio protiv Čukaričkog rezultatom 4:1.

Inicijator ovog događaja bio je Ivan Gajić iz škole fudbala “NIKA”, koja je ugostila “Božure”. Kako saznajemo od trenera škole fudbala “Božur” , domaćini su pokazali veliku ljubav i gostoprimstvo, pa su gosti uzvratili uručivanjem zahvalnice i paketom kvalitetnog vina iz Dečanske vinice u Velikoj Hoči.

Pre povratka kući, ove dve škole fudbala odmerile su snage u prijateljskoj utakmici, a rezultat je bio u drugom planu.

Comments

Pročitaj još