• Početna>
  • Vesti>

KP: U Mitrovici u pekari pronađeno beživotno telo; Na severu više privođenja zbog pretnji i zastrašivanja

Foto: Ilustracija, kosova.info

Kosovskoj policiji je juče prijavljen slučaj iznenadne smrti u jednoj pekari. Pronađena osoba je dovezena u bolnicu bez znakova života. Žrtva je bila pekarska radnica. Odlukom tužioca, leš je poslat na obdukciju a slučaj okarakterisan kao sumnjiva smrt.

U toku protekla 24 sata zabeležen je još jedan slučaj privođenja maloletnika, zbog ispisivanja grafita u Severnoj Mitrovici. Slučaj je okarakterisan kao izazivanje provokacije, a osumnjičeni je nakon razgovora u policijskoj stanici oslobođen. Predmet je u redovnoj proceduri.

U Leposaviću je kosovskoj policiji prijavljen slučaj zastrašivanja od strane drugog lica. Žrtva je prijavila da ga je nakon saobraćajnog spora fizički napao osumnjičeni kosovski muškarac. Njemu je nakon toga pružena medicinska pomoć. Nema izveštaja o lišavanju slobode.

U odvojenom slučaju, takođe u opštini Leposavić, uhapšen je jedan muškarac, nakon što je pretio drugoj osobi. Odlukom tužioca, nakon obavljenog razgovora, stranke su puštene na slobodu i predmet je u redovnoj proceduri.

Kosovska policija je intervenisala i u Zubinom Potoku. kako navode u izveštaju, priveden je i sproveden u policijsku stanicu, muškarac koji je pretio policijskom službeniku. Nakon obavljenog razgovora okrivljeni je odlukom tužioca pušten na slobodu.













Comments

Pročitaj još