• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista : Pokazalo se ko je jedini saveznik i iskreni borac za naš narod

Srpska lista je saopštila da se na sednici SB UN pokazalo da je predsednik Vučić iskreni borac za srpski narod u teškim vremenima i zahvaljuju mu na lavovskoj borbi u nemogućim uslovima.

“U vremenu kada se Srbi na Kosovu i Metohiji suočavaju sa najvećim pritiscima od strane antisrpskog režima Aljbina Kurtija, na sednici Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija još jednom se pokazalo ko je jedini saveznik i iskreni borac za naš narod u ovim teškim vremenima, a to je predsednik Aleksandar Vučić.

Bez obzira na sve laži i podmetanja iz Prištine, te nastojanja njihovih mentora da ih predstave kao konstruktivnu stranu, danas se u sred Njujorka čula jasna poruka da je potrebno zaštititi srpski narod koji je izložen neskrivenoj represiji i progonu od strane kosovskih institucija i osloboditi sve Srbe koji se nalaze u prištinskim kazamatima, koji su nevini i časni ljudi, politički zatvorenici režima u Prištini.

U ime srpskog naroda sa Kosova i Metohije zahvaljujemo se predsedniku Vučiću na lavovskoj borbi za naš narod u nemogućim uslovima kada se naš narod i naša država nalazi pod neosnovanim i nepodnošljivom pritisku. Naša je sreća i nada što u ovim teškim vremenima na čelu Srbije imamo Aleksandra Vučića a ne one koji su dok smo mi stradali okretali glavu od Kosova i Metohije i bežali po Rumuniji”, stoji u saopštenju Srpske liste.

Comments

Pročitaj još